Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
×
Multi-cases

klantenservice  

 x 

Winkelwagen is leeg

betalen

Bij Multi-cases kunt op verschillende manieren betalen, via IDeal, PayPal, op rekening (vooraf/achteraf), Mistercash /Bancontact en Visa/Mastercard.
Om u een veilige en prettige betaling te garanderen werken we samen met onze betalingsprovider Pay.nl.

IDeal
Deze betaalmethode kan worden gebruikt door iedereen met een met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Dit gebeurd op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank, optimaal beveiligd dus.

Paypal
Een PayPal-rekening is te gebruiken als digitale portemonnee. Het enige wat voor deze betaalmethode nodig is een emailadres en wachtwoord. Het betalen via PayPal verloopt via de website van PayPal. U kunt daar inloggen met uw eigen gegevens en daar uw betaling bevestigen. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden.

Op rekening
Om ook onze zakelijke klanten tegemoet te komen hebben we 'afrekenen op factuur' ook toegevoegd. U kunt nu uw bestelling plaatsen, waarna u een factuur ontvangt. Deze factuur kunt u vooraf of achteraf betalen wanneer uw koffers binnen zijn. 

Mistercash / Bancontact
Speciaal voor onze Belgische klanten hebben we Mistercash / Bancontact geintroduceerd. Betalen met het gemak van het internet, veilig en snel, in combinatie met de smartphone!  

Visa / Mastercard
Omdat we ook internationaal verkopen, is er vraag naar Visa / Mastercard. Het is vanaf heden ook mogelijk om te betalen met deze betalingsmethode. Betalen met de zekerheid van de creditcard. 

een inlay voor uw koffer(s) nodig? We maken graag een passende offerte!         

Bert Hendriks
Klantenservice

Hallo, hoe kunnen we u helpen?

Begin te chatten