Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
×
Multi-cases

klantenservice          Volg ons!

 x 

0

HPRC 2200

Binnenmaten: 236x 182x 108 mm
Buitenmaten: 258x 230x 123 mm
Bodemdiepte: 79 mm
Dekseldiepte: 29 mm
Gewicht: 0.87 kg


fabrikant: HPRC
artikelnummer: HPRC#2200EMPBLK
€ 113
Bedrag BTW€ 20
Kleur:
Beschrijving

Lichtgewicht, waterdichte, onbreekbare koffer die kan worden gebruikt voor het dragen van alle soorten apparatuur en accessoires.
• ergonomische handgreep van PP SEBS-materiaal en een stalen pen voor een hoge mate van ergonomie
• automatische klep die automatisch de luchtdruk binnen aanpast
• Sluithaken extreem robuust. Het systeem om in twee fasen te openen / sluiten zorgt naast een bepaalde vloeiende beweging ervoor dat de haken niet kunnen openen in geval van een val
• versterkte hoeken die hem extreem schokbestendig maken
• interne O-ring gemaakt van neopreen PA66 maakt de koffer volledig waterdicht
• Materialen: gemaakt van een gepatenteerd materiaal gegeven door een speciale samenstelling op basis van polypropyleen TTX01, glasvezel en rubber. Het is ook samengesteld uit PA66, SEBS, PA66GF30, ALU, roestvrij staal. Maximale bescherming met minimaal gewicht. De TTX01 en het gebruik van materialen zoals aluminium voor de trolley-versies maken het mogelijk om een ​​uiteindelijk gewicht aan HPRC-behuizingen te verkrijgen die tot 20% lichter zijn dan de concurrentie. Het hebben van een harde koffer zeer kleine voordelen in het gebruik van de haven, in transport- en verzendkosten. Het is een prioriteit geweest bij het maken van koffers. HPRC vindt de lichtheid in combinatie met maximale bescherming. In ieder geval gaat de ontwikkeling van het materiaal TTX01 verder: de zoektocht naar lichtheid gaat niet ten koste van bescherming, het is een belangrijk punt voor ons bedrijf.
• Certificering: materiaal TTX01 geeft de koffers de eigenschap om stoten, vallen en drukken te weerstaan ​​dankzij de hoge weerstand bijbehorende elasticiteit. Een HPRC-behuizing die wordt gebruikt bij extreme temperaturen (warm of koud) verliest zijn eigen onderscheidende kenmerken niet.
• Het temperatuurbereik is gegarandeerd - 40 ° C - (40 ° F) tot + 80 ° C (+176 ° F).

Gerelateerde producten

contactgegevens

adres de Zompe 55
postcode 4353 RT
plaats Serooskerke

info@multi-cases.nl
(085) 077 33 66