Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
×
Multi-cases

klantenservice          Volg ons!

 x 

Winkelwagen is leeg

Nieuwe webwinkel

Welkom in onze nieuwe webwinkel! Multi-cases.nl is onderdeel van Case Interiors. Met deze webwinkel breiden wij ons dienstenpakket uit en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Een koffer voor uw drone, meetapparatuur, muziekinstrument of camera? Wij zijn u graag van dienst. Tevens helpen wij u graag met een passend interieur, wat wij geheel voor u op maat maken. In onze winkel hebben wij koffers van de volgende merken: Peli, HPRC, Peli-Stormcases, Explorer, Plastica Panaro en GT-line.

Tegelijk met de webwinkel presenteren wij ook ons nieuwe logo. Dit logo geeft exact weer waar we voor staan: eenvoudig, industrieel, zakelijk en ons vakmanschap. De winkel word online ondersteund door een facebookpagina. Like ons en maak kans op een GT-Line GT 51-22 !


De webwinkel is ontwikkeld is nauwe samenwerking met Pieter de Visser Mediaproducties. Dit bedrijf is sterk in het totaal ontzorgen van haar klanten op het gebied van allerlei reclame- en automatiseringsvraagstukken. Pieter de Visser Mediaproducties is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van online en offline communicatiemiddelen en administratieve tools met o.a. Joomla!, Virtuemart en Microsoft Office Excel. Zo heeft het bedrijf al vele logo’s, huisstijlen, advertentie- en reclamecampagnes, websites, webwinkels en administratiesystemen ontwikkeld. Meer informatie hierover kunt u ook lezen op www.pieterdevisser.nl.

 

een inlay voor uw koffer(s) nodig? We maken graag een passende offerte!         

contactgegevens

adres de Zompe 55
postcode 4353 RT
plaats Serooskerke

info@multi-cases.nl
(085) 077 33 66